П Р Е Д С Т А В Я
на
13.04.2019
Michelin вечер с гост готвачи Шеф Саша Волтер и Шеф Херберт Мюлер
Имаме удоволствието да Ви представим една завладяващa вечер с гост готвачи Шеф Саша Волтер, отличен с една Michelin звезда и Шеф Херберт Мюлер.
За ценителите на перфектната и изтънчена кухня, ще преплетем с тях, вкусове и аромати, за да Ви изкушим напълно. Нашите гости и главният ни готвач Янчо Киров, ще ви изненадат с концептуални Steak House de Luxe ястия.
Приготвеното за Вас меню е петстепенно, допълнено от подбрани вина, за ценителите на гастрономическите удоволствия.
Началото ще дадем с:
-
Домашно приготвена пастърма от сьомга с авокадо на барбекю, краставица с екзотична марината и хрупкав чипс от нахут допълнена от Марян Уайт Кюве барел ферментед, Винарска изба Марян, България.
Продължението е истинска Michelin наслада:
-
Фиш и чипс де Лукс с омар и фритирани картофи с Трюфел в комбинация със Сенс ъф Тиърс Розе, Винарска изба Марян, България
А за да освежим преживяването следва прецизно приготвено:
-
Сорбе от Бъз с домашна мента
За основно ястие сме приготвили стек от българско био телешко от ферма „Био Ангус“.
-
Био Говеждо бонфиле с печен карфиол и картофени Рьощи “Салса Верде” от градински подправки
Компания ще му прави Марян Резерва, Винарска изба Марян, България
Финалът е фин, перфектен и сладко-солен с:
-
Солен млечен шоколадов мус с карамел и задушен банан поднесен с Вишновка /домашна/