П Р Е Д С Т А В Я

на

13.04.2019

 

Michelin вечер с гост готвачи Шеф Саша Волтер и Шеф Херберт Мюлер


Имаме удоволствието да Ви представим една завладяващa вечер с гост готвачи Шеф Саша Волтер, отличен с една Michelin звезда и Шеф Херберт Мюлер.

За ценителите на перфектната и изтънчена кухня, ще преплетем с тях, вкусове и аромати, за да Ви изкушим напълно. Нашите гости и главният ни готвач Янчо Киров, ще ви изненадат с концептуални Steak House de Luxe ястия.

Приготвеното за Вас меню е петстепенно, допълнено от подбрани вина, за ценителите на гастрономическите удоволствия.

Началото ще дадем с:

  1. Домашно приготвена пастърма от сьомга с авокадо на барбекю, краставица с екзотична марината и хрупкав чипс от нахут допълнена от Марян Уайт Кюве барел ферментед, Винарска изба Марян, България.

Продължението е истинска Michelin наслада:

  1. Фиш и чипс де Лукс с омар и фритирани картофи с Трюфел в комбинация със Сенс ъф Тиърс Розе, Винарска изба Марян, България

А за да освежим преживяването следва прецизно приготвено:

  1. Сорбе от Бъз с домашна мента

За основно ястие сме приготвили стек от българско био телешко от ферма „Био Ангус“.

  1. Био Говеждо бонфиле с печен карфиол и картофени Рьощи “Салса Верде” от градински подправки

    Компания ще му прави Марян Резерва, Винарска изба Марян, България

Финалът е фин, перфектен и сладко-солен с:

  1. Солен млечен шоколадов мус с карамел и задушен банан поднесен с Вишновка /домашна/

За да сте сигурни, че вашето място ще бъде запазено, молим да се свържете с ресторанта на:

+359 885 11 11 80

Запазването ще бъде обвързано с предварително заплащане на куверт.

Очакваме Ви!